Naar boven

Müller kasten

Een Müller kast is niet alleen functioneel, maar ook hartstikke leuk om naar te kijken. In het assortiment maak je kennis met verschillende soorten kasten. Toch stellen we je graag voor aan een kast die vrijwel direct je aandacht vraagt: de Müller Stack kast hoog. In eerste instantie weet je niet waar je moet kijken zo mooi, maar hij biedt genoeg ruimte voor je spulletjes die gezien mogen worden. Met een breedte van 150 centimeter, een diepte van 29 centimeter en een hoogte van 186,5 centimeter is het wel handig om te kijken of je er een mooie ruime wand voor vrij hebt. Het voordeel is dat je deze kast volledig naar eigen wens kunt samenstellen. Een kast die qua design iets van deze beauty weg heeft, is de Unit 1 kast. Komt goed van pas wanneer je wat minder ruimte hebt. Ben je ondertussen al nieuwsgierig naar een andere Müller kast of misschien wel meerderen?

Müller & metaal

Müller heeft naam gemaakt als dé metaalspecialist op het gebied van designmeubels. De Duitse producent werd in 1996 opgericht in het plaatsje Augsburg, ten westen van München. Omdat de producten van Müller nog steeds in de fabriek daar worden gemaakt, zijn deze allemaal voorzien van het label ‘Made in Germany’. De ontwerpers van Müller ontlenen hun inspiratie aan het materiaal waar zij altijd mee werken: metaal. Niet alleen weten zij als geen ander hoe ze metaal het beste kunnen afwerken, maar ook welke mogelijkheden je ermee hebt op het gebied van design. Bovendien gaan de meubels van Müller een leven lang mee dankzij dit materiaal. Kortom, Müller en metaal zijn onafscheidelijk.

Müller kast: functioneel & modern

Heb je toevallig een smalle wand die je graag in het zonnetje zet? Het Müller Wall 05 wandrek komt dan goed van pas. Deze Müller kast heeft namelijk maar een breedte van 15 centimeter, maar gaat daarentegen wel 200 centimeter de hoogte in. Hierdoor biedt hij genoeg mogelijkheden voor bijvoorbeeld je boeken, of misschien wat leuke woonaccessoires. Wie weet ben je toch meer op zoek naar echte vitrinekasten? Dan kun je gaan voor de SB 424-4 vitrinekast die je een mooi plekje kunt geven in je woonkamer, maar ook in je slaapkamer bijvoorbeeld. Hij is misschien wat aan de grote kant voor je en daarom laten we je ook kennis maken met de SB 422-2 vitrinekast van Müller. Stijlvol, functioneel en een aanwinst voor je interieur.

Müller kast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Müller. Dat betekent dat wij elke Müller kast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke kast van Müller en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Müller kast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.