Naar boven

Müller dressoirs

Je zal misschien verteld staan, want in de collectie Müller dressoirs vind je echt allerlei soorten en maten waardoor er vast wat bij zit wat je aanspreekt. Het SB 123 dressoir van Müller is daar een mooi voorbeeld van. Je kunt hem ook mooi combineren met een passend dressoir uit deze serie. Een ding is zeker, met dit dressoir heb je eigenlijk in een keer de perfecte kast, want hij is compact en heeft veel opbergruimte. Een dressoir die er wat van weg heeft is het Müller SB 122 dressoir. Of je nu opbergruimte zoekt voor je boeken, schoenen of servies. Dit dressoir helpt je daar graag bij. Hij heeft een breedte van 102 centimeter, een diepte van 43 centimeter en een hoogte van 90 centimeter. Wil je meer Müller dressoirs zien? Wacht dan niet langer en neem een kijkje in het assortiment.

Müller & metaal

Müller heeft naam gemaakt als dé metaalspecialist op het gebied van designmeubels. De Duitse producent werd in 1996 opgericht in het plaatsje Augsburg, ten westen van München. Omdat de producten van Müller nog steeds in de fabriek daar worden gemaakt, zijn deze allemaal voorzien van het label ‘Made in Germany’. De ontwerpers van Müller ontlenen hun inspiratie aan het materiaal waar zij altijd mee werken: metaal. Niet alleen weten zij als geen ander hoe ze metaal het beste kunnen afwerken, maar ook welke mogelijkheden je ermee hebt op het gebied van design. Bovendien gaan de meubels van Müller een leven lang mee dankzij dit materiaal. Kortom, Müller en metaal zijn onafscheidelijk.

Kleurrijke Müller dressoirs

Ga je voor laag en breed, of ben je meer op zoek naar vierkante Müller dressoirs? Het is eigenlijk meer hoeveel ruimte je (er voor over) hebt. De kleinste van het stel is toch wel het V 44 dressoir die eigenlijk dient als de perfecte bijzettafel voor in huis. Andere dressoirs die eigenlijk net zo goed als bijzettafels fungeren, zijn het R 106N dressoir en het R 107N dressoir. Je kunt ze zelfs inzetten als televisiemeubel. Lekker multifunctioneel. Ze zijn hartstikke stijlvol en flexibel zoals je vast al had gemerkt. We hebben ook nog een stel dressoirs die zich liever wat meer in de breedte laten zien. Het R 200N dressoir is daar een mooi voorbeeld van. Toch kun je ook meer de hoogte in met het R 109N dressoir of het R 111N dressoir. Je merkt het al, er is in elk geval genoeg keuze om jezelf en je interieur te verblijden.

Müller dressoirs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Müller. Dat betekent dat wij alle Müller dressoirs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Müller dressoirs en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je dressoir van Müller, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.