Naar boven

Müller Classic Line

De Müller Classic Line heet niet voor niets classic. Deze serie design meubels heeft door de vormgeving een klassieke uitstraling. Maar vergis je niet: deze topstukken zijn in veel andere opzichten juist heel modern. Müller kiest namelijk bewust voor stukken die een klassieke schoonheid bezitten en voor stukken die door kwalitatief materiaalgebruik lang meegaan. Deze duurzame doelstelling resulteert in de prachtige meubels van de Müller Classic Line serie. Wat dacht je van het SB 122 dressoir? Dit dressoir is weliswaar het kleinste meubel uit de Müller Classic Line collectie, maar door de strakke vormgeving is het bepaald geen onderdeurtje. Waar zou jij dit tijdloze designstuk neerzetten?

Müller design

Designlabel Müller staat voor authentiek vakmanschap. Elk meubel wordt met de hand vervaardigd. Vanaf het moment dat een ruwe stalen plaat de werkplaats binnenkomt tot het moment dat het product naar de klant wordt verzonden wordt er uren aandacht en liefde besteed aan het ontwerp. De stalen plaat wordt allereerst gesneden, geperst en in vorm gestanst. Daarna worden de stukken met de hand aan elkaar gelast. Het vernis op de meubels is afkomstig uit de auto-industrie, waardoor er een sterke en gemakkelijk te onderhouden afwerking ontstaat. Müller gebruikt deze technieken niet alleen voor de Müller Classic Line, maar ook voor andere series zoals de Müller Mobile Line.

Klassiek in metaal

De Müller Classic Line is vervaardigd van kwalitatief staal met een sterke lak afkomstig uit de auto-industrie. Het voordeel van het gebruik van metaal is dat het zeer stevig is en erg lang meegaat. Als je dus een Müller Classic Line meubel aanschaft, ben je verzekerd dat je er jarenlang veel plezier aan zal beleven. Neem bijvoorbeeld de SB 422-2 vitrinekast, of de bredere SB 424-4 vitrinekast. Deze prachtontwerpen stellen je mooiste schatten tentoon, maar zijn zelf ook plaatjes om te zien. Groot kans dat je visite meer oog heeft voor je Müller Classic Line kast dan voor de inhoud ervan. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het SB 123 dressoir uit de Müller Classic Line serie. Dit dressoir steelt de show met zijn driedubbele metalen deuren. Wedden dat je moeite hebt om je aandacht bij de televisie te houden als je die er bovenop zet?

Kies voor kleur

Klassiek hoeft niet te betekenen dat een product weinig kleur mag hebben. Dat vonden de ontwerpers van Müller ook, en daarom zijn al hun producten te bestellen in alle RAL-kleuren. Je kunt je Müller Classic Line meubel dus precies zo samenstellen zoals jij het wilt. Wil je bijvoorbeeld een paarse variant van het TB 225-2 bureau? Geen probleem, de keuze is aan jou. Natuurlijk kun je ook voor een subtiele kleurzweem gaan. Wat dacht je van een varengroen TB 228-3 bureau uit de Müller Classic Line? Welke kleur je ook kiest, bij de Müller Classic Line is alles mogelijk. Op de productpagina vind je onder specificaties een lijst met alle mogelijke RAL-kleuren. Succes met je keuze!

Müller Classic Line bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Müller Classic Line. Dat betekent dat wij elk product van de Müller Classic Line kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Müller Classic Line en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Müller Classic Line, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.