Naar boven

Müller bureaus

Een Müller bureau staat voor vakwerk en is aan te passen naar je eigen wensen. Het Duitse Müller is een merk van contrasten. De prachtige bureaus van Müller hebben namelijk een strakke, moderne uitstraling dankzij de metalen frames en details. Ze passen daarnaast zowel in huiselijke kringen als op kantoor. Neem bijvoorbeeld het Müller PS 03 bureau 100x46. Deze is zeer geschikt voor de werkkamer, maar past dankzij de bescheiden afmetingen ook prima in een woonkamer. Maar ook het Müller TB 228-3 bureau 175x80 is ideaal om aan te werken. Het solide design geeft het bureau een elegantie die nog generaties mee zal gaan. Bij alle Müller bureaus heb je ruime keus, het staal kan bijvoorbeeld in allerlei tinten worden gelakt, zodat je makkelijk je eigen perfecte Müller bureau kan samenstellen! 

Müller en metaal

Müller heeft naam gemaakt als dé metaalspecialist op het gebied van designmeubelen. De Duitse producent werd in 1996 opgericht in het plaatsje Augsburg, ten westen van München. Omdat de producten van Müller nog steeds in de fabriek daar worden gemaakt, zijn deze allemaal voorzien van het label ‘Made in Germany’. De ontwerpers van Müller ontlenen hun inspiratie aan het materiaal waar zij altijd mee werken: metaal. Niet alleen weten zij als geen ander hoe ze metaal het beste kunnen afwerken, maar ook welke mogelijkheden je ermee hebt op het gebied van design. Bovendien gaan de meubels van Müller een leven lang mee dankzij dit materiaal. Bovendien is ieder Müller product met de hand is gemaakt! De stalen platen die Müller gebruikt voor haar producten worden door een machine gesneden, samengeperst en bestempeld. Daarna worden ze handmatig aan elkaar gelast tot een fantastisch product met een uniek karakter. En omdat je ieder Müller meubel ook nog eens in alle RAL kleuren kunt bestellen, haal je altijd een persoonlijk item in huis. Müller heeft inmiddels diverse series ontwikkeld die samen een hele complete collectie vormen voor zowel thuis als op kantoor. Zo ook de collectie van Müller bureaus.

Müller bureau op hoge poten

In de collectie bureaus van Müller zijn er ook bureaus op hoge poten te vinden. Kijk maar eens naar het Müller PS 08 bureau 80x57. Dichtgeklapt is het een elegante bijzettafel. Maar zodra je het Müller bureau openklapt komt er een zee van ruimte tevoorschijn. Je blijft kijken naar alle subtiel weggewerkte opbergmogelijkheden, zoals de elastieken banden in het deksel of het pennenbakje in de lade. Je gaat in een klap van een opbergruimte naar een ruim bureau. Nog zo’n prachtig bureau van Müller is het Müller PS 10 bureau 100x66. Net als het PS 08 bureau van Müller, heeft ook deze compacte beauty genoeg ruimte voor al je spullen. Achter de opstaande rand en in de grote lade onderin berg je snel en netjes al je losse spullen op. Zo wordt dit bureau van Müller het middelpunt van werken en opbergen. En je kan bij het onderstel ook kiezen uit twee sledes of vier poten, gelakt in een kleur naar keuze. Daarnaast kan je nog kiezen om twee lades in de verhoging te plaatsen. Ten slotte kan je kiezen voor de standaard semi-matte afwerking, of voor een metallic, pearl of afwijkende kleur voor de lades of onderstel. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat jij in de Müller bureau collectie kunt vinden wat je zoekt!

Müller bureau bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Müller. Dat betekent dat wij elk Müller bureau kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek bureau van Müller en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Müller bureau, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.