Naar boven

Mr Maria Nijntje lamp

Toen Dick Bruna zijn peuterzoon begon te vertellen over de avonturen van een onschuldig konijn, had hij de komst van een heuse Mr Maria Nijntje lamp niet kunnen vermoeden. De populariteit van de pluizenbol heeft namelijk geleid tot een fantastische collectie verlichting. En dat is niet zo gek ook, want welk Nederlands kind is er nu niet met de verhalen van Nijntje opgegroeid? Ook in het buitenland is de Mr Maria Nijntje lamp een geliefd ontwerp. Miffy, zoals het konijn in het Engels heet, waakt ook daar over vele kinderbedjes. De Mr Maria Nijntje tafellamp klein wit is dan ook ideaal om op het nachtkastje van je zoon of dochter neer te zetten. Zo zorgt het zachte schijnsel van de Mr Maria Nijntje lamp ervoor dat je kindje met een gerust hart in slaap valt – en jij dus ook!

Maak kennis met Mr Maria

Mr Maria ken je misschien nog niet, want het kan zijn dat je Nijntje alleen uit de boekjes kent. Dat is vanaf nu verleden tijd. Je kunt Nijntje tegenwoordig aanraken en ze geeft zelfs licht! Het Nederlandse Mr Maria heeft Nijntje tot leven gebracht in de vorm van een lamp. Het ontwerpersduo achter Mr Maria bestaat uit Jannes Hak en Lennart Bosker. De twee heren besloten in 2006 om samen te gaan werken en de wereld van mooie producten te voorzien. Hun uitgangspunt? Een ‘onschuldige’ vorm omtoveren tot een fantastische aanvulling voor je interieur. De argeloze Nijntje is daar een perfect voorbeeld van: met de Mr Maria Nijntje lamp haal je een duurzaam, veilig en iconisch designproduct in huis.

Dromen van een Mr Maria Nijntje lamp

Je kunt niet anders dan de Mr Maria Nijntje lamp in je hart sluiten. En in de kamer van je kids zetten, natuurlijk! Zo kunnen zij onbezorgd in slaap vallen. De Nijntjes Droom hanglamp van Mr Maria doet wel even voor hoe dat moet! Het schattige konijn op deze Mr Maria Nijntje lamp vliegt op haar wolkje naar dromenland, waar ze de mooiste avonturen beleeft. Waar zou ze naartoe gaan? Bij het schijnsel van de Mr Maria Nijntje lamp vertel je het ene na het andere verhaaltje aan je zoon of dochter. Ongeacht hoe oud hij of zij is, want dankzij het duurzame karakter gaat een Mr Maria Nijntje lamp jarenlang mee!

Levensgrote Nijn

Naast de hanglamp en tafellamp uit de Mr Maria Nijntje lamp serie, is er ook een levensgrote versie van deze unieke lichtbron: de Nijntje tafellamp groot! Deze Mr Maria Nijntje lamp is maar liefst 80 centimeter hoog en 40 centimeter breed. Daar kun je dus eindeloos veel plezier aan beleven! Het duurt vast nog een hele tijd voordat jouw kindje net zo groot is als deze lamp. Omdat de Mr Maria Nijntje lamp gemaakt is van kunststof is hij gemakkelijk te onderhouden. Bovendien werkt hij op een E27 spaarlamp. Een energiezuinige én kindvriendelijke lamp, dus!

Mr Maria Nijntje lamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mr Maria Dat betekent dat wij elke Mr Maria Nijntje lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Mr Maria Nijntje lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Mr Maria Nijntje lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Mr Maria
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad