Sorteren op

1-1 van 1 producten

Wie is Mr Maria?

Zoals gezegd heeft het Nederlandse Mr Maria de Nijntje uit de kinderboekjes tot leven gebracht in de vorm van een lamp. Het ontwerpersduo achter Mr Maria bestaat uit Jannes Hak en Lennart Bosker. De twee heren besloten in 2006 om samen te gaan werken en de wereld van mooie producten te voorzien. Hun uitgangspunt? Een ‘onschuldige’ vorm omtoveren tot een fantastische aanvulling voor je interieur. De argeloze Nijntje is daar een perfect voorbeeld van: met deze Mr Maria lamp haal je een duurzaam, veilig en iconisch designproduct in huis. Je kunt niet anders dan deze Mr Maria lampen in je hart sluiten. En in de kamer van je kids zetten, natuurlijk! Zo kunnen zij onbezorgd in slaap vallen.

Naar dromenland met Mr Maria lampen

Lekker slapen? De Mr Maria Eerste Licht Nijntje nachtlamp van Mr Maria doet wel even voor hoe dat moet! Het schattige konijn op deze Mr Maria lamp vliegt op haar wolkje naar dromenland, waar ze de mooiste avonturen beleeft. Waar zou ze naartoe gaan? Bij het schijnsel van deze Mr Maria lamp vertel je het ene na het andere verhaaltje aan je zoon of dochter. Ongeacht hoe oud hij of zij is, want dankzij het duurzame karakter gaat een Mr Maria lamp jarenlang mee! Naast de tafellamp uit de Nijntje serie, is er ook een levensgrote versie van deze unieke lichtbron: de Nijntje tafellamp groot. Deze Mr Maria lamp is maar liefst 80 centimeter hoog en 40 centimeter breed. Daar kun je dus eindeloos veel plezier aan beleven! Heb je het niet zo op Nijntje, dan is de Kokeshi tafellamp van Mr Maria wellicht leuker voor jou.

Mr Maria lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mr Maria. Dat betekent dat wij alle Mr Maria lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Mr Maria lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Mr Maria lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Mr Maria
Filters
Geschikt voor
Productsoort
Hanglamp Kroonluchter Lamp Lichtbron Plafondlamp Spot Tafellamp Vloerlamp Wandlamp