Moooi Love Sofa bank high graphite
6-8 weken
 
€ 4.446,75
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Moooi Love Sofa bank high graphite

Omschrijving

De Moooi Love Sofa bank high graphite is ontworpen door Marcel Wanders.

Ooit verliefd geworden op een bank? Bij de Moooi Love Sofa bank high was het bij ons in ieder geval liefde op het eerste gezicht. Of je nu aan het relaxen bent met je liefje, of gewoon in je eentje aan het genieten bent van een reep chocolade, deze bank geeft jou in ieder geval de liefde die je nodig hebt. En hij is er altijd voor je, in de goede en mindere tijden. Met deze bank sla je in ieder geval eeuwige liefde aan de haak.

Dit product is onderdeel van de Moooi Love serie.

Zoek je naast de Love Sofa bank high graphite van Moooi een andere Bank van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Moooi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Love Sofa bank high graphite, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Stofsoorten Moooi Abbracci, Moooi Bouclé, Kvadrat Divina 3, Kvadrat Divina Melange 2, Moooi Jacquard, Moooi Liscio, Moooi Summit Melange, Moooi Summit UNI, Moooi Trickle, Moooi Twill, Moooi Twill Melange, Moooi Velour
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Essen (hout), Foam, Staal, Textiel
Garantie Ja
Herkomst Nederland
Merk Moooi
Productsoort Moooi banken
Productfamilie Moooi Love
Ontwerper Marcel Wanders
Afmetingen (b) 129 x (d) 105 x (h) 102 cm

Sfeerafbeeldingen

Moooi Love Sofa bank high graphite
Toon meer producten Toon minder producten
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven