Moooi Velour

Het woord ‘velours’ verwijst van oudsher naar fluweel. Tegenwoordig mogen ook stoffen waarvan de lussen zijn doorgesneden of waarvan het oppervlak geruwd is velours genoemd worden. Nu is Velour van Moooi niet echt een fluweelzachte stof, het is wel de sterkste stof uit de stal van het designmerk. 

Sorteren op

1-9 van 9 producten

Stofsoort in detail

Velour heeft een slijtvastheid van 100.000 Martindale. Dat betekent dat je wel 100.000 keer op een bank die met deze stof is bekleedt kunt neerploffen! Deze mooie wolmix van 77% wol, 8% polyamide en 15% polyester is verkrijgbaar in de drie bijzondere kleuren koraalrood, mosgroen en grijs.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Velour gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven