Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Moooi verovert de wereld

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals de unieke collectie Delftsblauwe vazen van Moooi.

Delftsblauwe vazen van Moooi

Een vaas van Moooi is ook zonder bloemen een plaatje om te zien. Maar zoek jij wel een plekje voor een roos of tulp, dan zit je met de Moooi vazen zeker goed. De Delft Blue NO. 4 vaas van Moooi bijvoorbeeld biedt plaats aan drie bloemen, bloempjes of takken. Zet je deze vaas op z’n kant, dan kun je er zelfs een heel boeket in kwijt. De Delft Blue NO. 5 vaas maakt het nog iets gekker met maar liefst vijf enkele vaasjes. De vaasjes hebben een hoogte van 30 centimeter en de voet is beschilderd in die typische Delftsblauwe tinten. Een echte blikvanger in de kast of op tafel! Zoek je tot slot een typisch Hollandse vaas van Moooi voor een flink boeket, dan zit je goed met de Delft Blue NO. 8 vaas. Met een breedte van 25 centimeter en een hoogte van een kleine 30 centimeter kun je in deze Moooi vaas een compleet veldboeket zetten.

Ei-genaardig

Voor wie niet van Delftsblauw houdt heeft Moooi ook andere vazen, zoals de wereldberoemde Egg vaas. Dit ontwerp van topdesigner Marcel Wanders bestaat uit verschillende eivormen die zijn ontstaan door condooms te vullen met hardgekookte eieren. Een bijzonder designstuk, zullen we maar zeggen. Deze Moooi vaas is verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Bevalt die eivorm je wel, maar vind je de Egg vaas iets te neutraal van kleur? Kijk dan even bij de Delft Blue NO.7 vaas. Deze Moooi vaas bestaat uit twee helften: een glanzend witte onderkant met twee oren en een Delftsblauwe deksel met gold plated details. Je kunt het deksel al dan niet op de Moooi vaas plaatsen voor een prachtig decorstuk.

Moooi vaas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi vaas, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.