Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

De stof Summit Uni van Moooi is erg stevig, want hij scoort 50.000 Martindale voor wat betreft de slijtvastheid. Twill is een mooie wolmix van 72% wol, 8% polyamide en 20% polyester en scoort maar liefst 75.000 Martindale. Je kunt dus nog jaren vooruit met de meubels die bekleed zijn met deze stof. Twill Summit UNI Composition is verkrijgbaar in acht mooie kleurencombinaties.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Twill Summit UNI composition gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.