Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals een Moooi spiegel dat ook doet.

Papieren spiegeltje, spiegeltje…

Papieren bootjes, pijltjes en hoedjes, daar zijn we wel bekend mee. Maar een papieren spiegel? De Moooi Paper spiegel laat zien dat (spiegel)glas en papier een perfecte combinatie zijn. Beiden zijn namelijk breekbaar en klassiek, maar tegelijkertijd elegant en een tikkeltje gewaagd. Want hoewel deze Moooi spiegel gemaakt is van papier, karton en een glazen spiegel, weegt het gevaarte toch nog even 18 kilo. Laat dit ontwerp dus rustig aan de muur bungelen en werp er regelmatig een blik in, of óp. Deze Moooi spiegel is namelijk veel te mooi om zomaar voorbij gelopen te worden.

Moooi spiegel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elke Moooi spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Moooi spiegel en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Moooi spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.