Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Moooi design

In 2001 werd het Nederlandse Moooi opgericht door de succesvolle mannen Marcel Wanders en Casper Vissers. De naam Moooi is hartstikke terecht gekozen als je hun ontwerpen ziet. Deze ontwerpen zijn vaak net ware kunstobjecten die direct je aandacht opeisen en een aanvulling zijn in welke ruimte dan ook. Het ontwerpersteam bestaat uit enkele bekende namen als Maarten Baas, Richard Hutten en Studio Job. Met zo’n geweldig team achter dit merk kan het ook niet anders dan dat er verrassend mooie producten worden ontworpen en gemaakt. Naast de enorme bekendheid in Nederland, hebben ze deze ook in het buitenland. De showrooms in New York, Milaan en Londen zijn het visitekaartje van dit merk in deze landen. Moooi heeft ook een ruime, unieke collectie stoelen die je interieur ongetwijfeld keer op keer weten te verrijken.

Fraaie, functionele Moooi Shift stoelen

De producten van Moooi bevatten vaak een perfecte mix van functionele producten die eruitzien als unieke kunstobjecten. Neem de Moooi Shift fauteuil bijvoorbeeld. Heel functioneel doordat je hem eenvoudig inklapt wanneer hij je even niet van dienst kan zijn. Uniek door het ontwerp en verhaal van en achter deze fauteuil. Deze fauteuil is een echte aanwinst voor ieder interieur en zit hartstikke comfortabel. Dit komt doordat de zitting is gevoerd met foam. Door het toch enigszins minimalistische ontwerp past hij in vrijwel elke ruimte. Geef jij hem een plekje in je woonkamer, slaapkamer of hal? Aan jou de keuze.

Moooi Shift bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Shift serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.