Moooi Oray

Oray is weer een bijzondere meubelbekledingsstof uit de stal van Moooi. Deze stof is samengesteld uit 8% katoen, 38% viscose, 15% polyester en 39% linnen. Wat vooral opvallend is aan deze stof is het kleurenpalet, dat uit maar liefst twintig verschillende kleuren bestaat. 

Stofsoort in detail

In het kleurenpalet vind je bescheiden kleuren, bestaande uit melanges met een ondertoon van groen, blauw of bruin. Maar ook voor diegenen die een meer opvallende kleur willen is er keuze genoeg, waarbij vooral de kleur ‘flamboyant’ (felrood) in het oog springt. Oray heeft een slijtvastheid van 40.000 Martindale en een lichtvastheid van 4, dus je kunt er ook nog jaren mee vooruit.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Oray gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven