Sorteren op

1-2 van 2 producten

Moooi raakt nooit uit de mode

Het design merk Moooi is opgericht in 2001 door Marcel Wanders en Casper Vissers. Haar naam heeft het merk te danken aan een extra ‘o’, om al het moois te benadrukken. De missie van Wanders en Vissers was in 2001 dan ook om een legendarisch label neer te zetten. Inmiddels kunnen we zeggen dat dat ze absoluut is gelukt. Moooi staat bekend om spraakmakende en originele ontwerpen. De items van Moooi zijn niet voor muurbloempjes en zijn vaak eclectisch en vernieuwend, maar altijd elegant. Een item van Moooi in huis zorgt altijd voor sfeer en stijl. Moooi werkt samen met verschillende designers, elk met hun eigen stijl. Zo ook met het designlabel van oprichter Marcel Wanders, genaamd Marcel Wanders Studio. Zij ontwierpen de Oblique kasten in 2002, kasten die nog steeds even prachtig zijn.

Laat jouw objecten stralen met Moooi Oblique

Wat de Oblique kasten van Moooi zo bijzonder maakt, is dat ze iedereen uitnodigen om er volledig een eigen draai aan te geven. De kasten zijn daarom zelf relatief simpel van ontwerp en kleur. Toch hebben de kasten een duidelijke stijl en uitstraling. De kasten zijn modern en strak en hebben daardoor een stijlvolle uitstraling die helemaal van nu is. Daarom passen de kasten ideaal in een interieur met strakke kleuren en vormen. Kijk bijvoorbeeld naar de Oblique big boekenkast. Deze kast is verkrijgbaar in het wit en zwart, twee kleuren die werkelijk in elk interieur passen. Door de grootte van deze kast heeft deze bovendien een moderne uitstraling. Daardoor valt Oblique toch een beetje op, zeker wanneer deze met je favoriete items gevuld is. Met de Oblique kasten van Moooi kun je moooi laten zien wat je in huis hebt.

Moooi Oblique bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Oblique serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.