Naar boven

Moooi Macchedil Sottile

Macchedil Sottile lijkt erg op haar broertje Macchedil Grezzo, met als verschil dat de draden waarmee Sottile gewoven is wat dunner zijn. Wel bestaat ook deze stof uit twee bij elkaar passend gekleurde draden met verschillende diktes, waardoor het oppervlak bobbelig aanvoelt. De kleuren waarin deze stof verkrijgbaar is zijn ook hetzelfde als bij haar familielid Grezzo: tien verschillende kleuren, waarbij het kleurenpalet voornamelijk bestaat uit grijstonen met hier en daar wat blauw, roze of bruin. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Macchedil Sottile heeft een samenstelling van 49% viscose, 24% polyester, 21% linnen en 6% katoen. Daarnaast heeft ze een slijtvastheid van 30.000 Martindale en is daarmee wat steviger dan haar broer. De stof heeft ook een lichtvastheid van 4.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Macchedil Sottile gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.