Moooi Macchedil Grezzo

Macchedil Grezzo is een meubelbekledingsstof die gewoven is met een wat grovere draad in twee verschillende kleurtonen en diktes, waardoor het een tweed-achtige kwaliteit krijgt. De stof is samengesteld uit 47% katoen, 20% viscose, 18% polyimide, 8% linnen, 5% polyacryl en 2% acetaat. De kunststoffen in de mix van stofsoorten zorgen voor een bescheiden glans, en zorgen daarnaast voor meer stevigheid. 

Sorteren op

1-9 van 9 producten

Stofsoort in detail

Macchedil Grezzo is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, waarbij het kleurenpalet voornamelijk bestaat uit grijstonen met hier en daar wat blauw, roze of bruin. Deze stof heeft een slijtvastheid van 18.000 Martindale.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Macchedil Grezzo gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 13 beoordelingen.

Naar boven