Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi

Het Nederlands designlabel werd in 2001 opgericht door Marcel Wanders en Casper Vissers. Het duo staat erom bekend dat zij elkaar perfect aanvullen. Casper Vissers is een geboren marketingtalent en Marcel Wanders staat bekend als topontwerper en hoort bij de top van de Nederlandse designers. De samenwerking tussen de twee heren heeft geresulteerd in internationale bekendheid voor Moooi. Niet alleen werken zij veel samen met verschillende topontwerpers, zoals Maarten Baas, Bertjan Pot, Studio Job en Richard Hutten. Zij beschikken ook nog eens over showrooms verspreid in West-Europa en zelfs over één showroom in New York. De mix van invloeden is duidelijk zichtbaar in de collectie van dit merk. De collectie wordt dan ook gekenmerkt door diversiteit.

Moooi Love collectie: liefde op het eerste gezicht

De liefdevolle uitstraling en het unieke ontwerp zorgen ervoor dat je direct verliefd raakt. De Love serie is dan ook een van de paradepaardjes van de collectie Moooi banken. De Moooi Love Sofa bank is de perfecte bank voor een romantische avond met je geliefde. Je kunt natuurlijk ook altijd in je eentje neerploffen om een filmpje te kijken. De bank is in ieder geval alleen geschikt voor binnen en te verkrijgen in verschillende stofsoorten. De Moooi Love Sofa bank high graphite is in dit geval de grote broer uit deze serie. Het verschil zit dan toch echt in de leuning van de sofa. De rugleuning is iets hoger en biedt daardoor iets meer ondersteuning. Beide banken worden echter gemaakt van een metalen frame dat wordt ondersteund door een onderstel.

Moooi Love bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Love serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.