Moooi Kroon

De kroonluchters uit de Moooi Kroon collectie zijn een variant op de ouderwetse kroonluchters en hebben dan ook een moderne uitstraling. Wat de kroonluchters zo bijzonder maakt, is dat de lichtbronnen langwerpig zijn met moderne ledlampjes. Naast het opvallende ontwerp is de lamp ook te verstellen in meerdere houdingen. Zo kan de diameter variëren van 15 tot 100 centimeter. Het geeft je de gelegenheid om de lamp in te stellen zoals jij dat wilt. Deze collectie is ontworpen door het ontwerpersduo ZMIK. Zij zijn in 2006 begonnen en uiteindelijk resulteerde dat in vele nominaties voor enkele designawards. De kroonluchter is dan ook internationaal bekend en zal in een ruimte absoluut de ware eyecatcher zijn. De kroonluchters zijn leverbaar in twee kleuren: matzwart en matchampagne. Bekijk de complete collectie kroonluchters die een aanvulling zijn voor je interieur. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi

Marcel Wanders en Casper Vissers zijn inmiddels bekende namen in de designwereld. Moooi werd in 2001 opgericht door het duo en is sindsdien niet meer weg te denken. Beide heren worden geroemd om hun talent voor design en marketing. De rolverdeling is echter vrij duidelijk. Marcel Wanders is met name de gepassioneerde ontwerper en Casper Vissers de geboren marketeer. Moooi is inmiddels internationaal bekend. Dat blijkt wel uit het feit dat zij showrooms hebben in Milaan, Londen, Amsterdam en New York. Het designlabel staat erom bekend over zowel functionele producten te beschikken als producten die als ware kunstobjecten mogen worden beschouwd. De diversiteit is mede te danken aan de verschillende samenwerkingen met topontwerpers. Door de samenwerkingen wil het bedrijf laten zien dat zij een diverse en innovatieve designcollectie willen creëren. De unieke Moooi Kroon serie heeft dan ook een mooie plek gekregen in het assortiment kroonluchters.

Moooi Kroon collectie: een moderne kroonluchter

Voor een kroonluchter uit de Moooi Kroon serie is gebruikgemaakt van geanodiseerd aluminium. De Moooi Kroon 11 kroonluchter LED beschikt over elf glazen buizen als armen. De kroonluchter is leverbaar in twee kleuren: matzwart en matchampagne. Is een kroonluchter met elf glazen buizen iets te veel van het goede? Dan hebben we een oplossing voor je: een kroonluchter met zeven glazen buizen als armen. De Moooi Kroon 7 kroonluchter LED is weliswaar net een slag kleiner, maar nog steeds een ware ster aan het plafond. De lichtbronnen van de kroonluchters worden overigens meegeleverd zodat je direct van de kroonluchter kunt genieten. Het is wel belangrijk om te weten dat je de geïntegreerde ledmodules niet kunt (laten) vervangen.

Moooi Kroon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Kroon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven