Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Er zijn vier verschillende kleuren met drie verschillende samenstellingen van Jacquard: Andaz is felblauw met donkerblauw en bestaat voor 34% uit katoen, voor 30% uit viscose, voor 24% uit linnen en voor 12% polyamide. Daarnaast heeft deze variant een slijtvastheid van 25.000 Martindale. Old Black en Old Blue bestaan voor 52% uit viscose, voor 38% uit katoen en voor 10% uit linnen. Fresco tenslotte is een mix van 40% viscose, 36% katoen, 14% polyester en 10% linnen. Deze drie laatste varianten hebben allen een slijtvastheid van meer dan 20.000 Martindale.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Jacquard gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.