Moooi Jacquard

Meneer Jacquard uit Frankrijk vond eind achttiende eeuw een programmeerbaar weefgetouw uit, waarmee voortaan patronen volautomatisch gewoven konden worden. Dat verklaart meteen de naam van deze bijzondere stof van Moooi, want met de aanduiding ‘Jacquard’ wordt tegenwoordig bedoeld: met grote patronen. En dat is precies wat er op deze stoffen te zien is. 

  • Gratis bezorging (NL & BE)
  • Avond- en weekendlevering
  • Binnen 30 dagen retourneren

Stofsoort in detail

Er zijn vier verschillende kleuren met drie verschillende samenstellingen van Jacquard: Andaz is felblauw met donkerblauw en bestaat voor 34% uit katoen, voor 30% uit viscose, voor 24% uit linnen en voor 12% polyamide. Daarnaast heeft deze variant een slijtvastheid van 25.000 Martindale. Old Black en Old Blue bestaan voor 52% uit viscose, voor 38% uit katoen en voor 10% uit linnen. Fresco tenslotte is een mix van 40% viscose, 36% katoen, 14% polyester en 10% linnen. Deze drie laatste varianten hebben allen een slijtvastheid van meer dan 20.000 Martindale.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven