Naar boven

Moooi Emperor

De lampen uit de Moooi Emperor collectie heersen over de ruimte. De lampen hebben een mystieke uitstraling en zijn gemaakt van een bijzondere mix van materialen. De producten van de Emperor serie worden gekenmerkt door de kleuren rood en zwart. Deze serie is ontworpen door het ontwerpersduo Neri & Hu. Het ontwerpersduo is in 2006 gestart om de potentie van Chinees design te tonen aan de rest van de wereld. Dat heeft onder andere geresulteerd in de Emperor lijn. De stijl van ontwerpers is duidelijk te zien in de producten. De producten worden gekenmerkt door het gebruik van materialen van zeer goede kwaliteit en bekwaam vakmanschap. De Moooi Emperor lampen zijn overigens alleen geschikt voor binnen. Wil je alles over deze lampen weten? Bekijk dan de complete collectie. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Moooi

Moooi zag in 2001 het levenslicht onder leiding van topontwerper Marcel Wanders. In de loop van tijd kreeg het merk steeds meer internationale bekendheid. Dat blijkt wel uit het feit dat het designlabel over showrooms beschikt in Amsterdam, Londen, Milaan en New York. Moooi heeft een divers productaanbod en dat komt mede door de verschillende topontwerpers die het bedrijf aan zich heeft weten te binden. Het designlabel wil dan ook bijdragen aan het creëren van een innovatieve designcollectie en dat is dan ook absoluut terug te zien in het productaanbod. Moooi beschikt namelijk over functionele producten die overal tot hun recht komen in welke ruimte dan ook. Het designlabel beschikt daarentegen ook over producten die bijna als kunstobjecten mogen worden gezien. Het mag dan ook als vanzelfsprekend worden beschouwd dat de collectie Moooi lampen over een grote diversiteit beschikt.

Moooi Emperor: heerst over de ruimte

De Emperor serie is gemaakt van een bijzondere mix van materialen. Voor deze serie is namelijk gebruikgemaakt van: aluminium, bamboe, glas en staal. De Moooi Emperor hanglamp is daarnaast verkrijgbaar in verschillende maten. De Aziatische invloeden zijn in de hele serie terug te zien. Zo is de kap van de Moooi Emperor vloerlamp een mystieke verschijning in huis. De vloerlamp beschikt over een ingebouwde dimmer en daarmee kun je de mystiek in de ruimte zelf bepalen. Een kleinere variant is de Moooi Emperor tafellamp die is gemaakt van dezelfde materialen. Deze tafellamp is uiterst geschikt op een bureau of dressoir. De lichtbronnen worden in deze serie overigens niet meegeleverd.

Moooi Emperor bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij elk product uit de Moooi Emperor serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.