Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

De haarinplant is duidelijk te zien en alle sporen van het leven zoals schrammen, insectenbeten etc. zijn zichtbaar. Het leer voelt zacht, soepel en warm aan. Dit is leer voor de echte liefhebber! Slechts 10% van de huiden komt hiervoor in aanmerking, vandaar dat het zo exclusief en kostbaar is. Cervino is verkrijgbaar in vier kleuren: antraciet, cognac, modder (lichtbruin) en puur (donkerbruin). Leer is een natuurproduct, dus er kunnen kleurverschillen optreden.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Cervino Leather gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.