Moooi Boutique

Kussens zijn er niet alleen om jezelf wat extra comfort te bieden, maar ze maken je huis simpelweg ook net wat gezelliger en warmer. In de Moooi Boutique collectie vind je verschillende sierkussens die een aanwinst zijn voor ieder interieur. En dat laat de naam eigenlijk direct zien, want alles wat uit een boetiek komt is vaak exclusief en absoluut niet alledaags. Het Moooi Boutique Diary kussen 48x48 is daar het perfecte voorbeeld van. Sterker nog, al deze kussens zijn hierop geïnspireerd. De rood en witte kleuren in combinatie met de bloemenprint maken dit kussen tot een genot om naar te kijken. Leg jij hem op je bank neer, of misschien toch liever op je fauteuil? Marcel Wanders is in elk geval het creatieve brein achter deze collectie kussens. Wil je alle kussens zien? Bekijk dan de complete collectie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Moooi design

De naam voor dit designlabel is terecht gekozen door al die prachtige, eigentijdse ontwerpen waarmee de heren achter Moooi elk jaar hun collectie weer verrijken. Maar wie zijn die heren? We hebben het over niemand minder dan topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers. Samen vormen zij een duo dat elkaar perfect aanvult en dat blijkt uit de successen die ze sinds 2001 hebben geboekt. Moooi heeft zoals je mag verwachten een missie en deze luidt als volgt: zij willen de cultuur, menselijke behoeften en technologie begrijpen en hierin leidend zijn. Door de meest innovatieve ontwerpen te produceren, proberen zij zich te onderscheiden in de designwereld. En dat lukt aardig. Inmiddels hebben ze ook al vier showrooms in Amerika, Londen, Milaan en New York. Het assortiment is rijkelijk gevuld met verlichting, accessoires en meubels.

Buitengewone Moooi Boutique kussens

Het zijn niet zomaar kussens, maar zeg maar gerust sierkussens. Het Moooi Boutique Silver kussen 48x48 is daar een mooi voorbeeld van. Door het fraaie patroon en de neutrale kleur, combineer je dit kussen eenvoudig in iedere ruimte. Hierdoor combineer je zo’n kussen ook eenvoudig met andere kussens. Het Moooi Boutique Daddy kussen 48x48 is ideaal voor de mensen die niet van al te veel poespas houden. Vind je dit kussen wat saai? Dan leg je er toch wat andere sierkussens bij die wat meer prints of kleuren bevatten. Kies voor de combinatie die jij mooi vindt en jouw bank of fauteuil nog mooier maakt. Met een breedte en lengte van 48 centimeter biedt dit kussen je gegarandeerd genoeg ruimte om even helemaal tot rust te komen.

Moooi Boutique bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Moooi Boutique serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven