Naar boven

Moooi Bouclé

Deze stof is in meerdere opzichten een mix. Niet alleen qua kleur, maar ook qua samenstelling. Bouclé is een mix van 48% katoen, 28% acryl, 14% polyamide, 12% viscose en 3% polyester. Deze unieke melange maakt het een stof met een hoge kleurvastheid (4 van de 5 punten) en ook een goede slijtvastheid, namelijk 20.000 Martindale. Daarnaast zorgen de kunststoffen voor een bescheiden glans. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Bouclé is te verkrijgen in vier mooie kleurmixen: zwart en wit, regenboog (vooral, groen, wit, oranje en rood), verschillende bruintinten en verschillende blauwtinten. Niet alleen geschikt voor keurige mantelpakjes; ook voor meubelstoffering is deze stof al jaren favoriet.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Bouclé gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.