Naar boven

Moooi design

In 2001 richtten topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers het succesvolle Nederlandse designlabel Moooi op. Dit zijn de heren achter het succes en zij zijn logischerwijs verantwoordelijk voor de grote successen die dit merk allemaal al heeft binnengesleept. Een mooi voorbeeld van zo’n succes zijn de vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York. Het mag duidelijk zijn dat we niet meer om dit merk heen kunnen. En dat is ook niet makkelijk door de eigentijdse ontwerpen die Moooi keer op keer weer aan haar collectie toevoegt. Het succes van Moooi is naast deze ontwerpen te danken aan het duo Marcel en Casper die elkaar perfect aanvult. Met het ruime assortiment meubels, verlichting en accessoires mag duidelijk zijn dat je voor elke soort ruimte een passend product kunt vinden.

Voor het hele gezin: Moooi Bart sofa

Een sofa klinkt misschien net wat luxer dan een bank. In dit geval past het ook goed bij het Nederlandse Moooi en het ontwerp van deze sofa. De Moooi Bart Sofa bank is geïnspireerd op ronde vormen. Hij oogt absoluut niet statisch, maar nodigt je wel graag uit om plaats te nemen. We kunnen je verklappen: dat doe je maar al te graag, want hij zit héérlijk! Deze sofa heeft een breedte van 235 centimeter, een diepte van 100 centimeter en een hoogte van 60 centimeter. Zo heb je in elk geval genoeg plek voor drie personen, maar met zijn viertjes kan ook hoor. Het is maar net hoe knus je het wil maken. Om het plaatje compleet te maken, kun je deze sofa perfect combineren met de fauteuil uit deze serie van Bart.

Moooi Bart bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle producten uit de Moooi Bart serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.