Naar boven

Moooi is anders

Moooi is een designlabel van Nederlandse bodem dat in 2001 werd opgericht. Topontwerper Marcel Wanders en geboren marketeer Casper Vissers hebben samen designlabel Moooi gemaakt tot het succes dat het nu is. Met vier showrooms in Amsterdam, Londen, Milaan en New York kan ook de rest van de wereld inmiddels niet meer om Moooi heen. De collectie kan het best worden omschreven als grappig, onconventioneel en experimenteel. Daarnaast is de collectie een mix van functionele producten - handig voor dagelijks gebruik - en unieke, bijna kunstobjecten. De vernieuwende en soms humoristische designmeubelen weten altijd de aandacht te trekken. De designmeubelen zijn stuk voor stuk unieke producten die je interieur zeker zullen verrijken, zoals de Moooi banken. Deze vormen niet alleen een prachtige aanvulling op je interieur, maar zijn ook nog eens erg comfortabel voor je rug. Genieten!

Buitengewone Moooi banken

Wil je je woning graag voorzien van een stijlvolle bank? Dan kun je bijvoorbeeld de Moooi Bart Sofa bank eens bekijken. Het ontwerp van deze bank is geïnspireerd op de ronde vormen uit de gloriedagen van de 18de eeuw. Het is daarom ook geen doorsneebank. En dat is ook niet gek, want bij Moooi vind je altijd producten die net even wat anders zijn. De Moooi Love Sofa bank is er een die je absoluut niet mag missen. Ben jij stiekem al een klein beetje verliefd geworden op deze bank? Bij ons was het liefde op het eerste gezicht en dat is niet gek. Hij staat altijd voor je klaar, laat je genieten van de rust en geeft je de liefde die je nodig hebt. Hij heeft een breedte van 129 centimeter, een diepte van 105 centimeter en een hoogte van 102 centimeter. Zo kun je er alleen of met je grote liefde op relaxen.

Moooi banken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle Moooi banken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Moooi, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.