Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Anilineleer is in de regel erg kostbaar en waardevol. Omdat het weinig pigment bevat heeft anilineleer een zachte en warme "touch". Daarnaast komen alleen gave huiden zonder verwondingen, hoorngaten of insectenbeten in aanmerking voor de productie van deze leersoort, en die zijn zeldzaam. Semi aniline leer ontstaat door het aniline leer te behandelen met een lichte finish. Dit is een laagje dat het leer beschermt tegen vocht en vuil. Hierdoor wordt het leer weliswaar wat egaler van kleur, maar blijft haar schitterende uitstraling behouden. Dankzij de finish kan semi aniline leer intensief worden gebruikt en is het gemakkelijker in onderhoud dan aniline leer. Arredo is verkrijgbaar in drie basiskleuren: wit, zwart en bruin. Leer is een natuurproduct, dus er kunnen kleurverschillen optreden.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Arredo Leather gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.