Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Het voordeel van kunstleer is dat het stevig is en behoorlijk kleurvast: Abbraci heeft een lichtvastheid van 4 en een slijtvastheid van 50.000 Martindale. Daarnaast is het minder prijzig en beter voor het milieu dan echt leer (waarbij de productieketen veel langer is). Het reinigen gaat ook simpel: je kunt deze stof afnemen met een vochtige doek met eventueel een mild reinigingsproduct en hem meteen daarna drogen.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Moooi. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Moooi Abbracci gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.