Moooi Container tafel rond zwart 120
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Moooi Container tafel rond zwart 120

  Omschrijving

  De Moooi Container tafel rond zwart 120 is ontworpen door Marcel Wanders.

  In de Moooi Container tafel rond zit meer dan je op het eerste gezicht zou denken. Letterlijk, want de voet is hol van binnen. Zo kan je zand, water, of andere materialen toevoegen om de tafel stevig te laten staan. En dat verklaart gelijk de naam van de tafel, want als je het strakke ontwerp ziet zijn vrachtwagens en goederen niet het eerste waar je aan denkt. Een ideale tafel voor stevige gesprekken onder het eten.

  De Moooi Container tafel rond heeft een diameter van 120 centimeter. De hoogte van de tafel is 71,2 centimeter bij de zwarte tafelvoet, bij de witte tafelvoet is de hoogte 72,2 centimeter. Bij beide voeten is de kleur van het tafelblad zwart. Het tafelblad is gemaakt van de kunststof HPL, de voet is van de kunststof PE. Deze tafel is ook geschikt voor gebruik buiten.

  Dit product is onderdeel van de Moooi Container serie.

  Zoek je naast de Container tafel rond zwart 120 van Moooi een andere tafel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Moooi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Container tafel rond zwart 120, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Moooi
  Ontwerper Marcel Wanders
  Bijlagen Gebruiksaanwijzing
  Productinformatie
  Afmetingen (Ø) 120.00 cm
  Materiaal PE (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Nederland
  Opmerking De tafel met HPL blad is ook geschikt voor buitengebruik. De rand van HPL en LPL tafelbladen zijn altijd zwart. Voor extra stabiliteit raden wij je aan om de voet te vullen met zand of kiezelstenen.

  Sfeerafbeeldingen

  Moooi Container tafel rond zwart 120
  Moooi Container tafel rond zwart 120
  Toon meer producten Toon minder producten

  Klantenreviews

  Dit is ook een tafel die bijzonder geschikt is als vergadertafel
  TerHaar 26 november 2015
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven