Kartell Moon schaal
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Moon schaal

  Omschrijving

  Het Kartell Moon schaal is ontworpen door Mario Bellini.

  Het hoeft niet donker te zijn om van de maan te kunnen genieten. Met de bijzonder vormgegeven schaal Moon haal je hem gewoon in huis. De binnen- en de buitenkant van de schaal lijken op het maanoppervlak. Het licht weerkaatst er prachtig in. Dus eigenlijk is deze maan op zijn best als het licht is. De schaal is er in meerdere kleuren en is met of zonder inhoud een ontwerp om naar te blijven staren. De productbeschrijving uit de Kartell catalogus: Moon zijn grote doorschijnende schalen, zichtbaar langs de buiten- en binnenkant, zoals double face maankappen. Een soort lensvormige reïncarnatie van de Dune dienbladen. Maar dienbladen “dragen”, deze schalen “bevatten”. Wat? De meest uiteenlopende zaken: bloemen, voorwerpen, decoratieve composities. Maar ze bevatten vooral hetzelfde magische licht als DUNE, dat verandert als u de schalen vanuit een andere richting bekijkt. Een prachtig spektakel van gebroken lichtstralen, als tafelversiering of snuisterij, dat hoe dan ook het middelpunt van een kamer vormt.

  Zoek je naast de Moon schaal van Kartell een andere Schaal van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Moon schaal, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PMMA (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Merk Kartell
  Productsoort Kartell accessoires, Kartell schalen
  Ontwerper Mario Bellini
  Herkomst Italië

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Moon schaal

  Klantenreviews

  Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst voor dit product. Wat vindt u dit product? Plaats een beoordeling!

  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven