Naar boven

Over Montis

In tegenstelling tot wat je misschien verwacht op basis van de naam, is Montis een Nederlands designlabel. Montis is Latijn voor ‘van den Berg’. Dat is geen toeval, want het label is in 1974 opgericht door de gebroeders van den Berg. Montis streeft ernaar stijlvol en comfortabel meubilair te produceren. Om dat zo goed mogelijk te doen, blijft Montis altijd zoeken naar nieuwe technieken om hun meubilair nóg beter te maken. Zo introduceerde Montis onder andere de ‘jas techniek’ waarbij de bekleding van een leren bank dit meubel door middel van een rits ‘als een jas’ wordt aangetrokken. Het merk begon in 1996 met het gebruik van vormschuim als basis van het meubilair. Om te zorgen dat het design van de banken van Montis aan blijft sluiten bij het moderne leven gaat Montis sinds 2000 samenwerkingsverbanden aan met externe ontwerpers waaronder Niels Brendtsen.

Montis Daley banken: een slim design

De banken uit de Montis Daley collectie doen het nét even anders dan de doorsneebank. Zo liggen de rugkussens van de banken uit de Montis Daley collectie los op de rugleuning. Dat is erg handig, want zo raak je nooit meer de halve inboedel kwijt tussen de kussens van de banken en kun je daarnaast precies liggen en zitten zoals jij dat wilt. Middenin de bankstellen zit daarnaast een plooi. Dit oogt niet alleen leuk, maar is tevens erg praktisch: het is namelijk tegelijkertijd het perfecte plekje om de afstandsbediening te stallen tijdens het kijken van jouw favoriete televisieprogramma. Zo kun je hem altijd gemakkelijk vinden.

Montis Daley bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montis. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montis Daley collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Montis
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Op voorraad