Naar boven

Montana spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, welke spiegel is het mooiste van het land? Het antwoord wat te verwachten is, is dat de spiegel die de vraag beantwoordt zichzelf natuurlijk als eerste zegt. Alleen weet iedereen dat die spiegel niet eerlijk zou zijn. De Montana spiegels zijn namelijk het mooist. Een mooi simpel uiterlijk en kwalitatief enorm goed. De Montana Oval spiegel is zo’n spiegel. Mooie uitgebalanceerde lijnen die omringd zijn door stevig hout. Deze spiegel wilt en kan ook overal hangen. Hij zal alles in de gang, slaapkamer of badkamer prachtig weerspiegelen. De spiegel is door zijn tijdloze uiterlijk supergoed te combineren met alle meubels eromheen. Neem de spiegel alleen niet mee naar buiten, het is de bedoeling dat hij binnen aan de muur blijft hangen. Weet jij al waar je één van de Montana spiegels gaat ophangen?

Design van Montana

Montana is een designmerk dat in 1982 is opgericht in Denemarken. Het is een familiebedrijf dat mensen wilt inspireren door hun creaties. De ontwerpers gaan dan ook altijd te werk met een inspirerende gedachtegang. Bij Montana willen ze dat hun producten oneindig te combineren zijn met andere spullen. Ze zorgen er dus voor dat de producten tijdloos zijn. Ook moet het product praktisch en duurzaam zijn, niet trendgevoelig en er sowieso goed uitzien. Achter het bekende kastensysteem van Montana zit de ontwerper Peter J. Lassen, hij heeft hiermee het designmerk op de kaart gezet. Het bijzondere aan deze kastensystemen is dat ze in maar liefst 42 kleuren verkrijgbaar zijn. Zo zit er vast een ontwerp bij dat past bij jouw smaak.

Alle kleuren van de regenboog bij Montana

Spiegels van Montana zouden geen Montana spiegels zijn als ze maar in twee kleuren verkrijgbaar waren. Montana heeft namelijk een uniek kleurenpallet. Dit pallet bestaat uit wel 42 kleuren. Daarnaast kan je ook nog eens kiezen voor drie verschillende soorten afwerkingen waardoor er wel 126 verschillende combinaties bestaan! Zo zal de Montana Bathroom Composition 5 badkamerset er in elke kleur prachtig uitzien. Wit, zwart, groen, roze, blauw, oranje, pastelgeel, niks is te gek. Met deze badkamerset is je badkamer al bijna compleet. De spiegel die bij deze set hoort, zal net zoals de andere spiegels ook het beste van de weerspiegeling naar boven halen. Hierdoor ben jij altijd mooi in beeld!

Montana spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle Montana spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Montana en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.