Naar boven

Montana Bathroom

De Montana Bathroom collectie geeft jou de mogelijkheid om een persoonlijke en unieke badkamer in te richten. Door een combinatie van gootstenen, spiegels en opbergsystemen in jouw favoriete kleur te kiezen, creëer je in een handomdraai een badkamer die helemaal bij jou past. De hoge functionaliteit, eindeloze mogelijkheden en mooie details veranderen jouw standaard badkamer routine in een spa beleving. Of je nu gaat voor de bescheiden Bathroom Composition 2 badkamerset met een gootsteen in een klein opbergkastje en een spiegel of voor een meer uitgebreide set zoals de Bathroom Compostition 8 badkamerset: doordat je hem kiest in jouw favoriete kleur geeft de set jouw badkamer de sfeer waar jij naar op zoek bent. Met welke set vrolijk jij je badkamer het liefst op? 

Montana

Montana is een prachtig, creatief designlabel uit Denemarken. Montana is een familiebedrijf waarin esthetiek, kwaliteit, functionaliteit, milieu en ethische overwegingen centraal staan. In alles wat Montana doet, wordt ervoor gezorgd dat deze elementen met elkaar in balans zijn. Toen Peter J. Lassen het Montana System ontwikkelde, zat daar een gedetailleerd wiskundig en filosofisch principe achter. Hoewel de wiskundige principes complex zijn en zijn gebaseerd op 5,7 centimeter, is de filosofie heel simpel: elk Montana element moet oneindig kunnen worden gecombineerd, moet praktisch en duurzaam zijn, er goed uitzien en onafhankelijk zijn van veranderingen in de mode. Al sinds 1982 is dit de filosofie en dit zal ook altijd de filosofie van het Deense designmerk blijven.

Montana Bathroom badkamermeubilair

De collectie met Montana Bathroom meubilair geeft je een bijna oneindige hoeveelheid mogelijkheden om de badkamer in te richten. Er zijn niet alleen acht verschillende sets van gootstenen, spiegels en opbergmodules, de sets zijn ook nog eens in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Dit meubilair is een door het strakke en functionele design een goede match voor elke badkamer. De Montana Bathroom collectie sluit naadloos aan op de filosofie van het merk: de badkamerelementen kunnen oneindig worden gecombineerd, zijn onafhankelijk van veranderingen in de mode en trends en zijn daarbij ook nog eens zowel praktisch als duurzaam.

Montana Bathroom bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle producten uit de Montana Bathroom collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Montana Bathroom gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.