Naar boven

Montana badkamersets

De collectie Montana badkamersets laat jou kennismaken met verschillende badkamersets die een ware aanvulling zijn voor elke badkamer. Klein, groot, weinig opbergruimte of juist veel opties daarvoor: alles is mogelijk kun je haast wel zeggen. Neem bijvoorbeeld de Montana Bathroom Composition 6 badkamerset. Zoals we misschien al weten kenmerkt het Deense designlabel Montana zich door strakke lijnen en modern design en dat zien we ook weer duidelijk terug in dit product. De combinatie van glas, keramiek en MDF maakt deze badkamerset tot een genot om naar te kijken en ondertussen super functioneel. En dat geldt voor veel van deze Montana badkamersets. Handig om te weten: bij elk van deze badkamersets wordt geen kraan meegeleverd.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Montana

Peter J. Lassen is de belangrijke man achter het merk Montana. Hij heeft kastensystemen ontwikkeld op basis van een gedetailleerd wiskundig en filosofisch principe. De complexe berekeningen baseert hij op 5,7 centimeter. En dat klinkt vast lastig, maar is het helemaal niet. Uiteindelijk moet je elk element van elke kast met elkaar kunnen combineren en hoe praktisch is dat? Door de jaren heen groeide het assortiment alleen maar meer met allerlei opties voor verschillende soorten kasten en voor verschillende ruimtes. Het belangrijkste van elk van deze kasten is dat ze functioneel zijn, een goede kwaliteit hebben en ondertussen ook lekker duurzaam zijn. Zo heb je gegarandeerd jarenlang plezier van deze kasten en dat mag je dan ook verwachten.

Montana kasten voor in de badkamer

Om je badkamer een opfrisbeurt te geven, kunnen deze Montana badkamersets daar uitstekend bij helpen. Heb jij er al één op het oog? Voor degenen die veel ruimte hebben: de Montana Bathroom Composition 4 badkamerset. Deze set bestaat uit verschillende onderdelen wat hem ook zo functioneel maakt. Zo heb je genoeg ruimte om je badkamerspullen achter een of meerdere deurtjes en/of lades op te bergen. En een spiegel mag uiteraard ook niet ontbreken in een badkamer. Gelukkig vind je hem ook in deze set. Wel op zoek naar zoiets, maar dan net even wat kleiner? Dan kan de Montana Bathroom Composition 3 badkamerset vast en zeker aan jouw verwachtingen voldoen.

Montana badkamersets bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Montana. Dat betekent dat wij alle Montana badkamersets kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.