Momo rugs

Het team achter het Nederlandse merk Momo rugs heeft een enorme passie voor vloerkleden en dat zien we terug in de verschillende collecties van dit merk. De vloerkleden stellen ze op een zorgvuldige wijze samen waardoor schitterende woonkleden ontstaan die in elke ruimte tot hun recht komen. Ondertussen hebben de oprichters van Momo rugs al meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van vloerkleden. Zo weten zij als geenander waar de behoefte ligt en hoe ze daar met hun (nieuwe) collecties op in kunnen spelen. Een mooi voorbeeld van één van de collecties zijn de Arc de Sant vloerkleden van Momo rugs. Door de toegankelijke print die er in de kleuren lichtroze, grijs, bruin en lichtblauw is, ontstaat een tijdloos vloerkleed. Laat je verrassen door alle opties die je hebt.

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-10 van 10 producten

Het ontstaan van de Momo rugs

Een goed ontwerp vormt de basis van een vloerkleed. Om tot succesvolle ontwerpen te komen, werkt Momo rugs samen met zowel Nederlandse als internationale ontwerpers. Ze halen hun inspiratie uit onder meer de natuur, reizen en de mode om vervolgens te verwerken in hun ontwerpen en weten precies wat er speelt in de markt. Naast ontwerpers werkt Momo rugs samen met ambachtslieden die weven, knopen en tuften ontzettend goed kunnen. Voor elk vloerkleed gebruiken ze natuurlijke garens als zijde, wol en linnen. Deze materialen zorgen er ook voor dat de vloerkleden van Momo rugs een natuurlijk karakter krijgen. We kunnen wel zeggen dat elk vloerkleed alles in huis heeft om een willekeurig interieur naar een hoger plan te tillen waar je jarenlang plezier van hebt.

Momo rugs vloerkleden met een verhaal

Achter elk vloerkleed van Momo rugs schuilt een bijzonder verhaal. Vanuit het idee dat een vloerkleed niet altijd duur hoeft te zijn, maakt Momo rugs vloerkleden met uiteenlopende ontwerpen waardoor er voor elke woonstijl een geschikt exemplaar te vinden is. Van een tijdloos vloerkleed waar je niet snel op uitgekeken raakt tot een trendy vloerkleed dat volledig aansluit op de laatste trends. Momo rugs weet de luxueuze vloerkleden betaalbaar te maken en in een toegankelijk jasje te steken. De Wool collectie bestaat zoals de naam misschien al doet vermoeden uit wollen vloerkleden die met de hand worden gemaakt en in verschillende tinten beschikbaar zijn. Door het warme karakter voegen ze met gemak sfeer toe aan een woonruimte. Ga je liever voor wat extra kleur? Dan past het Rainblow Multicolor vloerkleed van dit merk misschien wel perfect bij wat je zoekt.  

Momo rugs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Momo rugs. Dat betekent dat wij alle producten van Momo rugs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Momo rugs en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Momo rugs. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Momo rugs veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven