Mogg Matera

Met de Mogg Matera tafels is geen eetruimte meer hetzelfde. De design tafels zien er prachtig uit en zullen jouw inrichting betoveren. Het lijkt wel alsof de tafels gevaarlijk balanceren op de bijzondere tafelpoot, maar niets is minder waar. Matera is hartstikke stevig. Je kunt hier dus al je eten en objecten op kwijt voor een heerlijk diner of feestontbijt. Bovendien kun je daarna nog urenlang aan de Mogg Matera doortafelen. Bijvoorbeeld aan de Matera tafel ovaal 220x110. Deze tafel heeft een eigenschap waardoor hij nog fijner is als eettafel. De Matera tafel heeft namelijk een ovalen vorm. Dit betekent dat je alle stoelen rondom de tafel kunt plaatsen. Wanneer je met een groep eet, heeft dit als effect dat iedereen elkaar aankijkt en dat iedereen dus met elkaar in contact is. Hoe gezellig is dat. Met deze tafel van Mogg heb je dus gegarandeerd een goede sfeer.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Van architectuur naar design met Mogg

Het Milanese Mogg dankt zijn naam aan twee Italiaanse woorden. Mobili, wat ‘meubels’ betekent, en Oggetti, het woord voor ‘objecten’. Dit zijn dan ook meteen twee goede maatstaven om de ontwerpen van Mogg mee te omschrijven. Want ook al zijn de meubels van Mogg ontzettend veelzijdig, één ding hebben ze allemaal gemeen: ze hangen ergens op de grens tussen meubels en kunstobjecten. Mogg maakt namelijk innovatieve, bijzondere en opvallende designs, die toch ook erg praktisch zijn. Dit bijzondere design DNA van Mogg is waarschijnlijk te danken aan de achtergrond van oprichter Nicola Galbiati. Galbiati was namelijk een architect voordat hij in 2012 Mogg oprichtte. Dit verklaart het sculpturale uiterlijk van de objecten en het uiterlijk waar wij zo dol op zijn. Een item van Mogg is altijd een succes.

Steel de show met Mogg Matera

De prachtige Matera tafels zijn ontworpen door Sebastiani Tosi, een ontwerper die zich onderscheidt door met vele bijzondere materialen te werken. Dit heeft hij ook gedaan bij het ontwerpen van de Matera tafels. De tafels bestaan uit een mix van verschillende materialen. Dit is één van de dingen die Matera zo interessant maakt om naar te kijken. Neem als voorbeeld de Matera tafel rechthoek 180x100. Het tafelblad is gemaakt van MDF, een materiaal dat vervaardigd wordt uit resthout. De structuur van de tafel is gemaakt van metaal. De tafelpoot is daadwerkelijk gemaakt van twee stenen die op elkaar balanceren en Matera zo in evenwicht houden. Uiteindelijk creëert dit een strakke en moderne tafel, die ieder interieur een stuk stijlvoller en mooier zal maken. Met een Matera tafel in huis steelt jouw interieur hoe dan ook de show.

Mogg Matera bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg. Dat betekent dat wij alle producten van Mogg kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg item veilig en vertrouwd online bestelt.