Mogg Adelaide

De prachtige meubels uit de Mogg Adelaide lijn tillen jouw interieur naar een hoger niveau. Deze meubels zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ontzettend handig. Je maakt Adelaide namelijk vast aan je vloer en plafond, waardoor de kasten dus harstikke stevig zijn. Daarnaast zien de meubels van Adelaide er ook modern en strak uit. Ze vallen op zonder te overheersen en zijn tijdloos en van nu tegelijk. Het beste van twee werelden dus. Kijk bijvoorbeeld naar de Mogg Adelaide Wood boekenkast. Deze design boekenkast ziet er prachtig uit en heeft handige plekken voor al jouw favoriete boeken en andere objecten. Door de geometrische vormen is de boekenkast modern, en het hout zorgt voor een tijdloze look. Precies zoals we het graag zien, en precies zoals de andere meubels van Mogg Adelaide. Op Adelaide ben je nog lang niet uitgekeken!

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Unlimited Design met Mogg

Het Italiaanse Mogg dankt zijn naam aan de woorden Mobili (meubels) en Oggetti (objecten). Dat is dan ook de essentie van het design van Mogg. Het merk maakt ontwerpen die ergens tussen meubels en objecten zweven. Het zijn prachtige ontwerpen met een sculpturaal uiterlijk. Dit sculpturale uiterlijk is grotendeels te danken aan de achtergrond van oprichter Nicola Galbiati. Galbiati was voordat hij Mogg oprichtte in 2012 namelijk nog architect. Met deze voorkennis is deze architectonische invloed gemakkelijk terug te zien in de meubels van Mogg. Een van de kernwaarden van het merk is ‘Unlimited Design’. Mogg streeft design na dat op de grens tussen exclusiviteit en massaproductie hangt. Zo willen zij de mooiste ontwerpen toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Een goede missie, als je het ons vraagt!

Praktisch gaat samen met mooi design bij Mogg

De meubels van Mogg zien er niet alleen goed uit, maar zijn soms ook nog multifunctioneel en voor elke ruimte geschikt. Zo is ook het geval bij de Adelaide lijn. De design kasten worden aan de grond en aan het plafond vastgemaakt, waardoor de kasten in iedere ruimte geplaatst kunnen worden. Maar dat niet alleen: de kasten hebben soms ook meerdere functies in één. Kijk maar eens naar de Adelaide Metal tv-meubel. Dit tv-meubel heeft uiteraard ruimte voor je televisie, maar combineert dit met plek voor je tv-kastje, boeken en andere objecten. Boven en onder de televisieplek zitten namelijk mooie planken. Zo wordt jouw tv en tv-meubel een echte eye-catcher. Bovendien zorgen de planken voor een moderne en strakke uitstraling die niet misstaat in jouw interieur. Maak ook van jouw praktische meubels dus een feestje met de Mogg Adelaide lijn!

Mogg Adelaine bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Mogg. Dat betekent dat wij alle Mogg boekenkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke boekenkast van Mogg en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Mogg boekenkast veilig en vertrouwd online bestelt.