Naar boven

Modular is multifunctioneel

De naam van dit Belgische merk staat voor een van de voorwaardes waar elk product aan moet voldoen: dat het op meerdere manieren toepasbaar is. Elk product heeft meer in zich dan je in eerste instantie zou denken. De spotjes uit de Smart collectie laten zien dat zij zeker aan deze voorwaarde voldoen. Zo heb je verschillende opties voor de behuizing, heb je de keuze het licht van richting te veranderen en kan je de spots dimmen om meer sfeer te creëren. Het doel van het merk om architecten en interieurontwerpers te assisteren, stimuleren en inspireren is zeker gelukt. De innovatieve werkwijze van het merk heeft het spotje naar een volgend niveau gebracht. Ben jij, als interieurontwerper van je eigen huis, ook geïnspireerd geraakt?

Modular geeft keuzes met Smart spotjes

Het verschil tussen de diverse opties in de Smart serie zit hem onder andere in de verstelbaarheid van het spotje. Zo kan de Smart Lotis 115 richtbare inbouw spot LED volledig om zijn as gedraaid worden zodat je kan kiezen waar het licht op schijnt. Ook is er verschil in de diepte van het spotje. Bij de Smart kup 115 verstelbare inbouw spot LED zie je hem bijvoorbeeld nauwelijks. Alle spotjes uit de serie beschikken over een geïntegreerde LED module en zijn dimbaar. Het directe licht kan je dus aanpassen naar de sfeer die je wilt creëren. De spots kunnen gedimd worden via trailing edge wat ook wel de fase afsnijding methode genoemd wordt. Gebruik je liever 1-10 volt of een DALI dimtechniek? Ook dat is mogelijk. Wanneer deze innovatieve stijlvolle serie je interesse heeft gewekt, kun je altijd contact opnemen hierover. We helpen je graag verder met alle opties en keuzes.

Modular Smart bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Modular. Dat betekent dat wij alle producten uit de Modular Smart collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.