Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Dutch Design en Miss Solar Light

Dutch design is sinds de jaren negentig een internationaal bekend begrip. De Hollandse nuchterheid brengt een simplistische stijl met zich mee die vandaag de dag de norm is geworden. Vandaar dat veel Nederlandse ontwerpers veel succes hebben in binnen- en buitenland. Zo ook Annet van Egmond. Na een succesvolle periode als onderdeel van het merk Brand van Egmond dat internationaal succes kent, begon zij in 2011 haar eigen studio. Vanuit een geloof dat we niet langer de planeet kunnen uitbuiten zoals we dat nu doen is de studio volledig gericht op duurzaamheid. Daarmee speelt ze in op actuele maatschappelijke kwesties. Dit maakt de Miss Solar light relevant en uniek. En dan is hij ook nog eens mooi om te zien, beter kan niet. . 

Miss Nightingale

Met Miss Nightingale veroorzaakt Annet van Egmond een kleine revolutie in de Dutch Design verlichtingswereld. Deze duurzame, luxe hightech kandelaar combineert ledverlichting en zonne-energie. Ze is oplaadbaar zonder elektra. Eenmaal opgeladen kan de kandelaar wel 60 uur licht schijnen. Dit hoge aantal branduren maakt de Miss Nightingale uniek in haar soort. De kleuren zijn wit en zwart. De lensjes zijn helder of mat. Ze zijn makkelijk te dragen (of ze zijn draagbaar) en kan zowel binnen als in de tuin gebruikt worden..  

Miss Solar Light bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Miss Solar Light. Dat betekent dat wij alle producten van Miss Solar Light kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Miss Solar Light en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Miss Solar Light. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Miss Solar Light veilig en vertrouwd online bestelt.  

Miss Solar Light
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Ontwerper
Op voorraad