Sorteren op

1-3 van 3 producten

MiaCara is innovatief en stijlvol

Dit Duitse merk is ontstaan uit de liefde die het echtpaar Sebastian en Barbara Zweig heeft voor hun eigen hond. Wanneer hun hond Cara onderdeel werd van het gezin kwamen ze erachter dat de spullen die ze voor haar hadden aangeschaft erg tegenvallen. Met het idee dat er nog meer hondenbaasjes moeten zijn met dezelfde ervaring besluiten ze een merk te beginnen dat hondenproducten produceert die zowel praktisch als stijlvol zijn. Omdat ze graag nieuwe en ongebruikelijke combinaties van materialen en vormen willen gebruiken, zorgen ze dat ze expert worden op dit gebied. En dat is zeker gelukt. Het merk heeft een uitgebreide collectie met innovatieve ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. En dat dit allemaal uit een enorme passie is ontstaan, straalt ervan af.

MiaCara Nube luxe hondenmanden brengen comfort

Naast stijlvol zijn de Nube design hondenmanden ook erg comfortabel. Aangezien honden het vaak fijn vinden met hun hoofd op de rand van hun mand te liggen, zijn deze opgevuld met zacht en stevig schuim. Dit schuim vormt zich naar het lichaam van het beest zodat het perfect ondersteund wordt en alle gewrichten helemaal tot rust kunnen komen. Omdat honden in verschillende groottes voorkomen, zijn er drie verschillende maten van de mand zodat er voor elk beest een geschikt exemplaar is. De Nube hondenmand small en Nube hondenmand large zijn hier voorbeelden van. Om ook de baasjes van wat comfort te voorzien, zijn de hoes en het binnenkussen van de mand gewoon te wassen in de wasmachine. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat deze mand ook met intensief gebruik een lange tijd mee zal gaan.

MiaCara Nube hondenmanden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MiaCara. Dat betekent dat wij alle producten uit de MiaCara Nube collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

MiaCara
Filters
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad