Naar boven

MiaCara Divo

Net zoals je veel verschillende types hebt onder mensen, zijn er ook verschillende type honden. Maar hoe druk, lui, speels of sloom ze ook zijn, ze hebben allemaal een lekkere plek nodig om uit te rusten. Een eigen plek voor je hond in huis creëren is dus erg belangrijk. Gelukkig heeft de MiaCara Divo serie een paar mooie stoere opties die een echte aanwinst zijn voor het interieur. Neem bijvoorbeeld het Divo hondenkussen large. Dit kussen voor de grotere honden bevat elastisch schuim dat naar het midden toe wat afloopt zodat ze makkelijk een fijne positie kunnen vinden waar de rug wat lager ligt dan het hoofd. Zo kan het hele lichaam zich ontspannen en kunnen ze zich opladen om daarna weer lekker te spelen en wandelen.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

MiaCara voor honden en katten

Sebastian Zweig, de medeoprichter van MiaCara liep al langere tijd rond met het idee zijn eigen merk te beginnen. Hij had genoeg praktijkervaring maar nog niet het perfecte idee. Wanneer zijn vrouw en kinderen hem overhalen een hond aan het gezin toe te voegen viel alles op zijn plek. Sebastian en zijn vrouw Barbara waren namelijk helemaal niet tevreden over de kwaliteit van de producten die ze voor hun hond Cara hadden aangeschaft. Het echtpaar besloot het maar zelf te proberen, een merk opzetten met functionele maar ook stijlvolle hondenproducten. Het merk kreeg de naam MiaCara wat mijn lieveling in het Italiaans betekend, en dat is ook meteen een mooie samenvatting voor de insteek van het bedrijf. Als eerste moeten de producten praktisch zijn en goed voor het dier. Daarna pas komt de vraag hoe dit er visueel aantrekkelijk uit kan komen te zien, zodat de producten in harmonie zijn met de rest van het interieur.

Comfortabele MiaCara Divo hondenmanden

De serie bevat naast een hondenkussen ook een hondenmand voor een extra geborgen gevoel. Daarbij biedt de opgevulde rand de mogelijkheid aan je hond om daar zijn hoofd op neer te leggen. Iets wat elke hond graag doet. De mand is gemaakt van een stof met een grove structuur waardoor hij een stoer uiterlijk krijgt. Door de hoge kwaliteit van de stof zal elke mand lang meegaan. De randen en het matras van de mand bevatten elastisch schuim dat optimale ondersteuning geeft aan het lijf van de hond. Je hond kan dus even alles loslaten en heerlijk dromen over rennen in het bos. Omdat honden net als mensen in verschillende groottes voorkomen, zijn er drie verschillende maten van de mand beschikbaar. De Divo handenmand small is geschikt voor de kleinste hondjes onder ons terwijl de Divo hondenmand medium geschikt is voor de wat grotere hondjes.

MiaCara Divo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van MiaCara. Dat betekent dat wij alle producten uit de MiaCara Divo collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.