Menu POV Large kaarsenstandaard
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Menu POV Large kaarsenstandaard

  Omschrijving

  De Menu POV Large kaarsenstandaard is ontworpen door Note.

  De POV Large kaarsenstandaard van Menu is de grote broer van de kleinere gelijknamige standaard voor 1 kaars. Hetzelfde lichte, slimme en speelse product maar nu dan op een veel grotere schaal. Deze standaard kan maar liefst 7 kaarsen tegelijk laten branden. POV staat voor point of view, in de filmwereld gebruikt als de kijkhoek. Die is ook bij dit product van het grootste belang. Vanuit sommige hoeken lijkt het gewoon een platte grafische tekening. Maar vanuit andere hoeken lijken de lijnen te zweven. Schaduw en vorm veranderen voortdurend, wat het tot een leuk en interactief designproduct maakt.

  De POV Large kaarsenstandaard van Menu is verkrijgbaar in het wit of in het zwart. Hij heeft een breedte van 39 centimeter, een lengte van 39 centimeter en een hoogte van 8,5 centimeter en weegt 0,71 kilo.

  Zoek je naast de POV Large kaarsenstandaard van Menu een andere kandelaar van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Menu. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de POV Large kaarsenstandaard, contacteer dan gerust onze klantenservice.

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Staal (gepoedercoat)
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Denemarken
  Merk Menu
  Productsoort Menu kandelaars, Menu accessoires
  Ontwerper Note
  Afmetingen (b) 39 x (d) 39 x (h) 8.5 cm

  Sfeerafbeeldingen

  Menu POV Large kaarsenstandaard
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven