Naar boven

Menu van Deense bodem

Menu is een Deens designmerk. De collectie bestaat uit Scandinavische meubels, accessoires en verlichting. De producten typeren zich door de unieke en originele uitstraling. Menu is namelijk altijd op zoek naar nieuwe technieken, methodes en materialen om ervoor te zorgen dat de collectie vernieuwend blijft. Je zult dan ook keer op keer verrast worden door de nieuwe producten in de collectie, want gebruikmaken van een bestaand design is onacceptabel. Dit weten ze te realiseren doordat ze zichzelf hebben aangewend om ‘vers’ te denken. Hiermee wordt bedoeld dat ze verder kijken dan alleen het product. Ze stellen zichzelf altijd de vraag hoe ze van iets bestaands een nieuwe creatie kunnen vormen zonder het basisprincipe te veranderen.

Gestructureerd interieur met de wanplanken van Menu

De naam van de Menu Wall Tray wandplank verklapt het al een beetje. Maar deze wandplank van Menu is een superslimme oplossing voor iedereen die altijd alles overal laat slingeren. Deze plank is namelijk een dienblad en wandplank ineen. Zo ruim je gemakkelijk en snel de rondslingerende kopjes van het ontbijt op of je geeft hem een mooi plekje aan de muur zodat je nooit meer vergeet waar jij je sleutels hebt neergelegd. Ben je van nature een opgeruimd type, dan is dit ook geen verkeerde aankoop, want een mooi woonaccessoire is het absoluut. Een andere wanplank met een superhandige functie is de Menu Corner Divider wandplank large. Het is de grootste uit deze collectie en daarmee de basisplank. Combineer hem met de kleine en middelgrote variant zodat je alle spulletjes op een enkele plank kunt structureren. Liever geen gaatjes boren in je muren? Je kunt hem ook op je bureau neerzetten.

Menu wandplanken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu wandplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.