Verbinding met MENU

Het Deense merk menu komt uit Scandinavië en combineert de Scandinavische eenvoud met doordachte ontwerpen en materialen. Design van Menu is niet alleen een genot om naar te kijken maar vooral ook tijdloos. Goed design is namelijk design waar je niet zomaar op uitgekeken raakt. Menu noemt hun ontwerpen zelf zogenaamde ‘Scandinavian Design Originals’. Menu maakt elegante eenvoudige ontwerpen, die toch een sterk karakter hebben. Bovendien kun je aan veel Menu producten een eigen draai geven. Zo kun je vaak zelf bekleding, stoffen of samenstellingen hiervan uitkiezen. Menu gelooft dat de juiste design meubelen en accessoires mensen met elkaar en met plekken kan verbinden. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht.

Een MENU vloerkleed: goed voor het klimaat én jouw interieur

De vloerkleden van Menu zijn, net als andere designs van het Deense merk, gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt niet alleen voor een prachtig en zacht uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat de kleden ontzettend lang mee gaan en mooi blijven. Zo is het Menu Houkime vloerkleed 170x240 midnight blue gemaakt van duurzaam Tencel en katoen. Tencel is een duurzame stof, gemaakt van houtpulp. Dit kleed is dus niet alleen goed voor je interieur, maar ook voor het milieu. Bovendien is Tencel ontzettend zacht. Ook fijn voor je voeten, dus! Dit blauwe kleed is ook in andere kleuren en formaten verkrijgbaar. Menu Houkime is een schitterend vloerkleed dat elke ruimte voorziet van een rustgevende uitstraling. Het ribpatroon geeft het kleed bovendien een extra interessante look.

MENU salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle salontafels van Menu. Dat betekent dat wij alle producten van Menu kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu tafel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.