Naar boven

Design van Menu en Umanoff

De Umanoff collectie werd op de markt gebracht door Menu. Dat gebeurde jaren nadat de individuele items ontworpen werden. De grote passie van Menu is het laten samensmelten van mens en ruimte. Een beetje alsof de ruimte het individu weerspiegelt. Bij de Umanoff collectie van Menu is dat dan ook zeker gelukt! Ook heeft Menu een sterke voorliefde voor natuurlijke materialen en daar maken ze dus ook in bijna iedere nieuwe serie gebruik van. Je raadt het al: dat zien we dus ook terug in de producten uit deze collectie. Neem een kijkje tussen de mooie items en kies je favorieten. En geen zorgen, dat mogen er ook gerust meer zijn. Welke items staan straks bij jou thuis te shinen?

Veel opties in de Umanoff serie van Menu

Dat de Umanoff collectie van Menu uitgebreid is, hadden we je al verteld. Een paar van deze items zetten we graag nog even in de spotlight. Ten eerste: kijk eens even naar de Umanoff hanglamp. Wat een schitterend exemplaar om te zien. Deze hanglamp is klein van formaat en tegelijkertijd groots in klasse. Spreekt het goud in de hanglamp je aan? Kijk dan ook eens naar de Umanoff bijzettafel small of de Umanoff kandelaar. Al deze ontwerpen combineren prachtig walnoothout met messing. Deze mix van materialen is typerend voor Menu. Wil je het geheel graag helemaal afmaken? Bekijk dan eens het fraaie Umanoff wijnrek. Deze is gemaakt van staal en leer en biedt plek aan acht van je favoriete wijnflessen.

Menu Umanoff bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle producten uit de Umanoff collectie van Menu kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.