Naar boven

Design op het Menu

Het Deense designlabel Menu biedt een bijzondere collectie bijzettafels, woonaccessoires en verlichting. Menu houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. De producten van Menu zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nou om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas die de finishing touch toevoegt aan je interieur: Menu zet zich in voor praktisch én mooi design. Ook de Menu Tribeca verlichtingsserie is het toppunt van schoonheid en praktische toepasbaarheid. Hang één van deze lampen op en je hebt niet alleen licht maar ook een geweldig designstuk in je interieur.

Triangle Below Canal Street

Het mengwoord Tribeca staat voor Triangle Below Canal Street. Deze wijk in New York is één van de populairste delen van Manhattan. De Menu Tribeca reeks doet de wijk en de stad eer aan met een serie lampen die geïnspireerd is op de glamour van de jaren 30. Zo is de Duane hanglamp gemaakt van glanzend messing en zwart gepoedercoat staal. Ook de Franklin Chandelier hanglamp heeft een frame van massief messing. Hang je deze Menu Tribeca lamp boven je eettafel, dan waan je je in no time terug in het New York van de jaren 30. Heb je liever een zwarte Menu Tribeca hanglamp boven je tafel? Dat kan, want deze lamp is er ook in een variant met een volledige zwarte poedercoating.

Hoekje om met Menu Tribeca

Zoals een taxichauffeur zich een weg baant door de wijk Tribeca, zo slingeren ook de Menu Tribeca lampen door je interieur. Neem bijvoorbeeld de Reade tafellamp: deze lamp heeft maar liefst zes afbuigingen nodig om de lichtbron op de perfecte plek te krijgen. De Menu Tribeca Warren wandlamp heeft een iets rechtere koers: slechts twee bochten en de lichtbron hangt op zijn plaats. De aftakkingen van deze Menu Tribeca lampen zijn het resultaat van het mixen en matchen van de onderdelen van verschillende lampen. En tegelijkertijd zijn ze een subtiele knipoog naar het stratenplan van de Big Apple. Met een Menu Tribeca lamp haal je je eigen stukje New York in huis.

Menu Tribeca bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elke Menu Tribeca lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Menu Tribeca serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Menu Tribeca lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.