Naar boven

Menu theelichten

Het is koud, grauw en donker buiten. Drie goede redenen om het huis extra gezellig te maken. Dat kun je doen met een Menu theelicht. Voor welk theelicht van Menu je ook kiest, ze zijn stuk voor stuk stijlvol en elegant. Een mooi voorbeeld is het Menu Carrie theelicht. Hij heeft een multifunctioneel ontwerp, maar waarom dan? Nou, wanneer je kiest voor dit product haal je niet alleen een theelicht in huis, maar ook een vaas. Je haalt de glazen bol er heel simpel uit, vult hem met water, zet er een bloemetje in en je bent klaar. Naast de vaas met bloemen kun je de kaars in het theelicht (zonder glazen bol) aansteken. Zo is het plaatje compleet. Wie weet heb je het Menu theelicht toch ergens anders nodig in huis. Gelukkig verplaats je hem met het handvat eenvoudig naar een andere plek.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Meesterlijk design van Menu

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Denk maar aan de Menu theelichten waar we het net over hadden.

Menu theelicht: familie Pipe

Ga je voor horizontaal of verticaal? Binnen deze familie is dat wel een essentiële vraag om jezelf te stellen. We stellen je eerst graag voor aan de horizontale variant: het Menu Pipe theelicht horizontaal. Hij is gemaakt van gietijzer en daarom ook heel geschikt om buiten een mooi plekje te geven. Hij heeft een diameter van 5 centimeter en een hoogte van 17 centimeter. Je kunt de horizontale theelichten via de scherpe spies bijvoorbeeld in een boom of schutting prikken. De glazen houder zorgt er voor dat het waxinelichtje blijft branden ondanks dat er een licht briesje staat. Mocht je toch voor de verticale variant gaan, dan past het Menu Pipe theelicht verticaal misschien beter bij jouw smaak. Dit Menu theelicht prik je eenvoudig in de tafel of op de grond om er een sfeervolle (zomerse) avond van te maken in je tuin, op je balkon of op je terras.

Menu theelicht bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elk Menu theelicht kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Menu theelicht en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een theelicht van Menu, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.