Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Meesterlijk design van Menu

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Denk maar aan de Menu theelichten waar we het net over hadden.

Menu theelicht: familie Pipe

Ga je voor horizontaal of verticaal? Binnen deze familie is dat wel een essentiële vraag om jezelf te stellen. We stellen je eerst graag voor aan de horizontale variant: het Menu Pipe theelicht horizontaal. Hij is gemaakt van gietijzer en daarom ook heel geschikt om buiten een mooi plekje te geven. Hij heeft een diameter van 5 centimeter en een hoogte van 17 centimeter. Je kunt de horizontale theelichten via de scherpe spies bijvoorbeeld in een boom of schutting prikken. De glazen houder zorgt er voor dat het waxinelichtje blijft branden ondanks dat er een licht briesje staat. Mocht je toch voor de verticale variant gaan, dan past het Menu Pipe theelicht verticaal misschien beter bij jouw smaak. Dit Menu theelicht prik je eenvoudig in de tafel of op de grond om er een sfeervolle (zomerse) avond van te maken in je tuin, op je balkon of op je terras.

Menu theelicht bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elk Menu theelicht kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek Menu theelicht en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een theelicht van Menu, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.