Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Menu

Het Deense designlabel Menu heeft een unieke collectie accessoires, verlichting en meubels. Het ontwerpersteam van Menu noemt de producten de Scandinavian Design Originals. Originaliteit staat bij hun hoog in het vaandel en daarom proberen ze keer op keer de collectie uit te breiden met de mooiste nieuwe items die stuk voor stuk een aanwinst zijn voor ieder interieur. Het kenmerkende minimalistische design komt ook duidelijk terug in de collectie van Menu. De ontwerpers denken absoluut out of the box waardoor het hun constant lukt om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te maken. Voor elke ruimte in je woning vind je in de collectie van Menu een bijpassend product. Van hanglampen tot spiegels en van vazen tot bijzettafels.

 

Sfeermakers: Menu The Standard verlichting

Naast tafellampen vind je in deze collectie ook hanglampen. Deze hanglampen vind je in verschillende formaten. De kleinste van het stel is de Menu The Standard hanglamp 24cm. Opvallend aan dit ontwerp is dat de kap van de lamp is gemaakt van glas. Hierdoor ontstaat er een warm, zacht licht wanneer je hem aanzet via de ingebouwde dimmer. Door de snoerlengte van 400 centimeter heb je helemaal zelf in de hand op welke hoogte je hem laat shinen in je woning. Om het nog wat gezelliger en speelser te maken, kun je ook voor het grootste exemplaar uit de collectie kiezen: de The Standard hanglamp 40cm. Het mag wel duidelijk zijn dat deze lampen beide geschikt zijn voor boven je eettafel en aan hoge plafonds. Heb jij al een mooi plekje in gedachte?

 

Menu The Standard bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elk product uit de Menu The Standard collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Menu, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.