Naar boven

Actie: 15% korting op alle lampen van Menu

Je profiteert tijdelijk van 15% korting op de complete collectie lampen van Menu.

Meesterlijk design van Menu

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel – en een tikkeltje gestoord. Denk maar aan de dubbele Menu tafellampen waar we het net over hadden.

Menu tafellampen: sfeervol & functioneel

In de collectie Menu tafellampen vind je unieke exemplaren waaronder de Menu JWDA Concrete tafellamp. Het is simpel gezegd een succesvolle mix van delicaat en ruw. Een designlampje met een betonnen voet en een messing knop is geboren. Zijn jullie enthousiast? Wij in elk geval wel! De Menu Stone tafellamp is een bijzonder exemplaar om naar te kijken en dan geeft hij ook nog eens licht. Hij geeft zacht en prettig licht wat je misschien wel doet denken aan kaarslicht. Lekker sfeervol dus. Heb je de On The Edge tafellamp van Menu al eens mogen bewonderen? Hij lijkt misschien op een decoratiestuk, maar het is toch echt een tafellamp. De deukjes in de lampenkap zorgen ervoor dat je hem op meerdere manieren kunt neerzetten op je bureau of dressoir bijvoorbeeld. Twee andere aandachttrekkers zijn de Menu Collister tafellamp en de Menu Conic tafellamp. Ze komen uitstekend tot hun recht op je bureau, eettafel of bijzettafel.

Menu tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij alle Menu tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu tafellamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.