Menu Stick System

Het Menu Stick System staat voor: uitbreiden, aanpassen en uit elkaar halen. Met het Menu Stick System kan het allemaal. Het systeem bestaat namelijk uit verschillende losse kastjes, die je aan elkaar kunt klikken. Zo kan je eindeloos variëren met hoogtes, vormen en zelfs de hoek om gaan! Het kastensysteem is ontworpen door het Tsjechische duo Jan Plecháč en Henry Wielgus. Zij wilden met het Menu Stick System een slimme en stijlvolle designoplossing creëren voor de moderne generatie. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Menu Stick System 3x5 kast. Deze kast is de grootste uit de serie, maar als je wilt kun je hem zelfs nóg groter maken met de Menu Stick System 1x5 kast. Met het Menu Stick System creëer je dus dé ideale kast, die perfect in jouw interieur past!

Design op het Menu

Het Deense designlabel Menu biedt een bijzondere collectie kasten, woonaccessoires en verlichting. Menu houdt een oneindige zoektocht naar mooi Scandinavisch design met echte originaliteit. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het Menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. De producten van Menu zijn praktische oplossingen voor het moderne leven. En of het nou om een onmisbaar keukenaccessoire gaat, of om een vaas die de finishing touch toevoegt aan je interieur: Menu zet zich in voor praktisch én mooi design. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. En dat zie je terug bij de Menu Stick System 3x3 kast, die je zelfs kunt uitbreiden met de Menu Stick System 3x2 kast. Ook heeft Menu een aantal 'gekke' design accessoires, zoals het Barcelona vogelhuis.

Menu Stick System

De kasten uit de Menu Stick System serie zijn gemaakt van essenhout en gepoedercoat staal. Die materialen, in combinatie met aandacht voor detail, zorgen voor de perfect geharmoniseerde kasten. Niet zoveel ruimte in je huis? Dan is de Menu Stick System 1x2 kast geschikt voor jou. Maar dit handige kleine kastje kan ook het begin zijn van een grotere kast. Combineer je hem bijvoorbeeld met de Menu Stick System 1x3 kast en de Menu Stick System 1x4 kast, dan kan je niet alleen een mooi hoogteverschil creëren, je kan ze ook trapsgewijs in hoogte af laten lopen! Maar je hoeft niet drie verschillende kasthoogtes aan te schaffen. Je kunt er ook voor kiezen één grote kast te nemen, die je uit elkaar haalt en naar je eigen wensen weer opbouwt. Dit kan bijvoorbeeld met de Menu Stick System 3x4 kast, die je zo vaak kunt aanpassen als je maar wilt. Zo wordt je jouw kast nooit meer zat!

Menu Stick System bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elk Menu Stick System product kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Menu Stick System serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Menu Stick System product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Menu Stick System gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Naar boven