Meesterlijk design van MENU

Het Deense label Menu is de producent van bekende designproducten als de Pin bijzettafel, de POV Wall kaarsenstandaard en de Decanteerkaraf. Het bijzondere aan dit merk is dat Menu ernaar streeft om ‘vers’ te denken en de bestaande vorm van keukenaccessoires in twijfel te trekken. Door ‘out of the box’ te denken lukt het menu keer op keer om nieuwe combinaties in vorm, functie, materiaal en esthetiek te creëren. Design van Menu is niet alleen prachtig om naar te kijken maar tevens bijzonder functioneel. Vanaf het eerste gebruik merk je dat er over de ontwerpen is nagedacht. De Menu spiegel is bijvoorbeeld zo ontworpen dat deze ruimtebesparend is. Tot slot heeft Menu een aantal 'gekke' design accessoires, zoals het Barcelona vogelhuis.

MENU spiegel in de hoek

Je kent ze wel: van die hoekjes in huis waar je je werkelijk geen raad mee weet. De Menu Kaschkasch spiegel biedt de perfecte oplossing! Dankzij de triangelconstructie kun je deze Menu spiegel namelijk gemakkelijk in een hoekje plaatsen. Bijkomend voordeel: het reflecterende spiegelglas laat de rest van de kamer ook nog eens groter lijken. Bovendien kun je aan de achterkant van de Menu spiegel ook kleding ophangen. Wil je een Menu spiegel die nog minder ruimte in neemt? Dan is de Norm Floor Mirror spiegel geknipt voor jou. Deze spiegel leunt nonchalant tegen de muur terwijl jij rustig de tijd neemt om je uitgebreid te verkleden. Dankzij het lederen handvat hoef je niet bang te zijn dat de Menu spiegel de benen neemt: je pint ‘m gewoon vast aan de muur.

MENU spiegel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Menu. Dat betekent dat wij elke Menu spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Menu spiegel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Menu spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.